Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ


ΔΥΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ


Τάξις Γ΄ Δημοτικού Σχολείου Παλαιοχωρίου Λέσβου. Αναμνηστική φωτογραφία στη σκάλα που οδηγεί στη μεγάλη κάτω αυλή, κατά τις γυμναστικές επιδείξεις Ιουνίου 1962.

Πάνω σειρά, από αριστερά προς δεξιά:
1) Ειρήνη Κουτλή του Πόρτογλου και της Μαρίας, 2) Κουτσουραδής Χαράλαμπος του Κωνσταντίνου και της Μυρσίνης, 3) †Μαυραγάνης Ιωάννης του Βασιλείου και της Αντωνίας, 4) Κουτλής Ιωάννης του Γεωργίου και της Αθηνάς, 5) †Κουτλής Ευστάθιος του Εμμανουήλ και της Ευαγγελίας, δάσκαλος από το Παλαιοχώρι, 6) Παντελέλλης Γρηγόριος του Παναγιώτου και της Βικτώριας, 7) Νικολιάς Παναγιώτης του Δημητρίου και της Μαρίας, 8) Κουτλής Γρηγόριος του Δημητρίου και της Μυρσίνας, 9) Ξυπτεράς Σπυρίδων του Ευστρατίου και της Πελαγίας.
(Πάνω, στα σκαλιά, διακρίνεται η αείμνηστη †Αικατερίνη Ζωγράφου του Δημητρίου και της Μεταξίας από το Παλαιοχώρι, διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Παλαιοχωρίου για πολλά χρόνια).

Κάτω σειρά, από αριστερά προς δεξιά:
1) Σωτήρχου Μαρία του Ηλία και της Ευαγγελίας, 2) Κουτλή Δήμητρα του Πόρτογλου και της Μαρίας, 3) Χρυσάφη Σεβαστή του Ιωάννου και της Δήμητρας, 4) Χρυσάφη Παρασκευή του Χρήστου και της Ευδοκίας, 5) Κουτλή Μαρία του Γρηγορίου και της Χαρίκλειας, 6) Βουνάτσου Μυρσίνη του Μελανδινού και της Διαμάντης, 7) Κουτλή Ευαγγελία του Καλδή και της Μαρίας, 8) Σάββα Μυρσίνη του Σάββα και της Ευφροσύνης.

Φωτογράφος: Γκάγκαλης Ιωάννης, από το Πλωμάρι.
                                            

Τάξις Γ΄ Δημοτικού Παλαιοχωρίου Λέσβου, κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους 1961-1962.

Πάνω σειρά, από αριστερά προς δεξιά:
1) Χρυσάφη Σεβαστή του Ιωάννου και της Δήμητρας, 2) Χρυσάφη Παρασκευή του Χρήστου και της Ευδοκίας, 3) Βουνάτσου Μυρσίνη του Μελανδινού και της Διαμάντης, 4) †Κουτλής Ευστάθιος του Εμμανουήλ και της Ευαγγελίας, δάσκαλος από το Παλαιοχώρι, 5) Κουτλή Μαρία του Γρηγορίου και της Χαρίκλειας, 6) Κουτλή Ευαγγελία του Καλδή και της Μαρίας, 7) Κουτλή Δήμητρα του Πόρτογλου και της Μαρίας. 

Κάτω σειρά, από αριστερά προς δεξιά:
1) Ξυπτεράς Σπυρίδων του Ευστρατίου και της Πελαγίας, 2) Σάββας Εμμανουήλ του Θεμιστοκλή και της Ελένης, 3) Κουτλής Ιωάννης του Γεωργίου και της Αθηνάς, 4) Παντελέλλης Γρηγόριος του Παναγιώτου και της Βικτώριας, 5) †Μαυραγάνης Ιωάννης του Βασιλείου και της Αντωνίας, 6) Κουτλής Γρηγόριος του Δημητρίου και της Μυρσίνας, 7) Κουτσουραδής Χαράλαμπος του Κωνσταντίνου και της Μυρσίνης, 8) Νικολιάς Παναγιώτης του Δημητρίου και της Μαρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου